Job alert: Victoria Beckham is op zoek naar een personal assistant

Iets voor jou?

Lees ook

Heb jij altijd je zaakjes op orde, werk je enorm georganiseerd en weet je te allen tijde het hoofd koel te houden? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou. Niemand minder dan modeontwerpster Victoria Beckham is namelijk op zoek naar een personal assistant

Je kent heus genoeg horrorverhalen over hobbelende assistenten die van hot naar her vliegen en als een soort slaaf worden behandeld. Toch is dat lang niet altijd het geval, en kan het juist ook erg interessant zijn. Zo werk je als de personal assistant van Mrs. Beckham in de Londense wijk Battersea, heb je een uniek kijkje in het leven van de business woman, en mag je hoogstwaarschijnlijk ook mee naar alle toffe evenementen, afspraken en andere zakelijke meetings. 

Buitenlandse tripjes

Uiteraard moet er ook nog wat gedaan worden, en is het leven van een assistente vooral heel erg druk. Daarnaast ben je natuurlijk niet de p.a. van de eerste de beste, waardoor discretie hoog in het vaandel staat. Ook wordt er van je verwacht dat je over zowel verbale als schriftelijke communicatieve kwaliteiten beschikt. Voor de rest ben je onder andere bezig met het maandelijkse budget van het modehuis – goed met cijfertjes zijn is dus een pré – en behoren dingen als het boeken van buitenlandse tripjes en het organiseren van events ook tot je takenpakket.

Salaris

Kortom: niet de meest makkelijke job, maar hé: je bent dan wel de p.a. van Victoria Beckham. Mocht je dus wel van een flinke uitdaging houden en jezelf helemaal herkennen in de functieomschrijving? Schroom dan niet om even te surfen naar de website van de modeontwerpster. Oh ja, en wat betreft het uurloon, het aantal uur per week én eventuele bonussen: dit zal waarschijnlijk pas aan bod komen tijdens een gesprek, aangezien dit in de vacature onbesproken blijft. 

LEES OOK: Onthuld: zo blijft Victoria Beckham forever young

BRON: HLN.BE BEELD: GETTY

Laatste nieuws

Zie ook