Mattie Valk voor het eerst écht openhartig over tweeling-drama

"Ik ben naar Antwerpen gereden en heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten."

Lees ook

Lange tijd wilde hij er vrijwel niks over zeggen in de media, maar nu, ruim anderhalf jaar later, doet radio-dj Mattie Valk alsnog een boekje open over de heftige gebeurtenis rondom het tweeling-drama.

In een interview met &C blikt de radio-dj samen met zijn moeder terug op een enorm heftige tijd. Van een euforisch geluk dat om de hoek kwam kijken toen hij vader werd van een tweeling, naar een enorm diep dal toen bleek dat de pasgeboren tweeling niet van hem bleek te zijn. 

Hotel in Antwerpen

"Ik voelde me alleen maar vallen en vallen en vallen. Ik wist niet hoe ik het te boven moest komen.” Mattie wist zich dan ook geen raad met wat hij met de situatie aan moest. "Ik dacht: ik ga gewoon weg. Ik ben naar Antwerpen gereden en heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten. Dat stresslevel dat volledig in het rood zat… Ik kreeg het maar niet naar beneden.”

Kleinkinderen

Maar niet alleen voor de Qmusic-dj was het een enorm pittige tijd. Ook zijn moeder had het erg zwaar met het drama rondom de tweeling die opeens niet haar biologische kleinkinderen bleken te zijn. "Ik heb enorm veel gehuild."

LEES OOK: Mattie Valk woont in luxe penthouse

BRON: TELEGRAAF BEELD: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook