Doet deze BN’er mee aan Temptation Island VIPS?

Het kan haast niet anders!

Lees ook

Hoewel het lange tijd leek alsof het idee van de baan was, blijkt het nu al spraakmakende Temptation Island VIPS tóch een feit te zijn. Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels maakten dit nieuws gisteren tijdens de live-uitzending van de normale editie bekend. Het presentatieduo was de afgelopen weken in Mexico voor de opnames, waarbij drama, verleiding en bedrog de BN'ers om de oren vloog. Hoewel de vier koppels nog strikt geheim worden gehouden, zou in ieder geval één BN'er al 'ontmaskerd' zijn. En dat is niemand minder dan…

Ja, ja, hoewel we nog een kleine maand moeten wachten op het nieuwe programma, zou Videoland nu alvast één BN'er hebben onthuld in een korte teaser. Althans, dat vermoedt radio-dj Domien Verschuuren. Hij tweette vanochtend de teaser waaruit hij opmaakt dat niemand minder dan Boer Tom en zijn geliefde Marieke het eerste koppel is dat aan de realityshow meedoet. 

Boerderij

En daar zou de radio-dj nog weleens gelijk in kunnen hebben. In de teaser is namelijk te zien hoe een boer zijn boerderij voor een paar weken achterlaat en samen met zijn partner en goed gevulde koffers een taxi instapt. Of het hierbij ook echt om de goed uitziende boer en zijn vriendin gaat is nog even afwachten. Temptation Island VIPS zal namelijk pas vanaf 7 juni op Videoland te zien zijn. 

LEES OOK: Yolanthe moet Wesley missen voor Temptation Island

BRON: LINDANIEUWS BEELD: TEMPTATION ISLAND VIPS, TWITTER

Laatste nieuws

Zie ook