Zien: vrouw geeft half miljoen uit om op Kim Kardashian te lijken

Ze heeft er heel wat voor over...

Lees ook

De 25-jarige Jennifer Pamplona uit Brazilië poseerde naakt, gehuld in glitters, om het resultaat als dé Kim Kardashian lookalike te vieren. Dit deed ze, nadat ze maar liefst een half miljoen dollar (400.000 euro) uitgaf aan operaties om op haar idool te lijken. 

Om op de Keeping Up With The Kardashians-ster te lijken, liet ze aan bijna alles aan haar lijf iets doen. Van het verwijderen van vier ribben tot injecties in haar achterwerk. 

Advies

Hoewel artsen haar blijven adviseren te stoppen met de vele operaties, lijkt Jennifer weinig te doen met wat haar wordt aangeraden. Zo heeft ze onlangs haar billen (opnieuw) laten injecteren en gaf ze zo'n 30.000 dollar uit in Turkije aan haar gezicht, waarna het niet meer mogelijk is voor de lookalike om te lachen. 

Om te vieren dat ze opnieuw onder het mes is gegaan en nu nog meer op Kim Kardashian lijkt, heeft ze een shoot gedaan in de stijl van de realityster. Helemaal naakt, bedekt in glitters. "Ik hou ervan wanneer Kim Kardashian zulke photoshoots doet. Ik vind haar prachtig en ik vind mezelf ook mooi nu." 

LEES OOK: Kim Kardashian doet 't: teenslippers met een hak

BRON: DAILY MAIL BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook