Japan: het gaat beter met prinses Aiko (16)

Het is fijn om te zien dat de Keizerlijke Puber niet meer zo broos oogt.

Het altijd sfeervolle fotohoekje van de Japanse royals, die enorm gehecht lijken aan hun formica, is weer even opengegaan voor een kiekje ter ere van de 58ste verjaardag van kroonprins Naruhito.

De Keizerlijke Hoogheden hadden hun best gedaan door zich allemaal in het blauw te stylen en het plaatje enigszins te laten afwijken van die van de afgelopen vijftig jaar, door een telescoop achter de bank te zetten.

Kroonprinses Masako, Naruhito en Aiko zitten hier zogenaamd de maaneclips te bespreken, allemaal reuze verantwoord voor de man die volgend jaar keizer hoopt te worden als zijn vader Akihito eindelijk met pensioen mag.

Wat vooral opvalt is dat het een stuk beter lijkt te gaan met prinses Aiko, die in 2016 en 2017  buitengewoon broos oogde. Tegenwoordig lijkt ze weer wat meer energie te hebben en was er duidelijk een YouTube tutorial vlechten tegenaan gegooid. Ze gaat gewoon weer naar de Gakushuin Girls’ Senior High School. "Daar heb ik erg naar mijn zin," zei ze eind 2017. "En verder doe ik mijn best om mijn rol binnen de keizerlijke familie beter te vervullen." Noblesse oblige en zo. 

 

Foto's © ANP

Laatste nieuws