De liefste foto’s: prins Oscar is twee jaar!

Eén ding is duidelijk: met prins Oscar (2) valt niet te spotten.

Feestje in Paleis Haga want prins Oscar van Zweden wordt vandaag twee jaar. En als er maar genoeg taart wordt geserveerd, kan er misschien ook wel een lachje van af. 

Oscar is een van onze favoriete royal dreumesen, omdat hij al vanaf zijn eerste weken buitengewoon kritisch / knorrig / argwanend / woedend uit zijn ogen kijkt. Onder intimi is hij een zonnetje, zo verzekeren zijn ouders, kroonprinses Victoria en prins Daniel. Maar in het openbaar is er verder niemand die het royal patent heeft op zijn 'wat is dit voor onzin-blik'.

Wat het extra leuk maakt, is dat Oscar totaal niet onder de indruk is van zijn stralende zus prinses Estelle, de onbetwiste ster van de familie. En dat het bovendien niet in hem opkomt om zich te laten inspireren door zijn goedgemutste, bijna even oude neefje prins Alexander, die nooit moeilijk doet over een mediamomentje. Geniet van deze compilatie van Oscars weergaloze 'ik hoor hier niet bij' momenten. En natuurlijk een paar aanstekelijke lachjes, want als hij lacht, dan lacht hij écht. 

Foto's © Kungahuset, ANP, Getty Images

Laatste nieuws