‘Meghan Markle wil speechen op eigen bruiloft’

De toekomstige royalty verbreekt daarmee alwéér een traditie...

We zijn van Meghan gewend dat zij zich niet altijd aan de regels van de royalty houdt. Zo was er op de officiële verlovingsfoto’s te veel huid te zien en is zij ook al eerder getrouwd geweest. Toch lijkt de voormalige Suits-actrice zich van geen kwaad bewust en is ze van plan ook op haar aanstaande bruiloft een eeuwenoude traditie te verbreken.

Speech

Tijdens een royal wedding is het gebruikelijk dat de vader van de bruid een speech houdt, maar dat ziet de vader van Meghan Markle volgens The Times niet zitten. Thomas Markle zou naar verluidt absoluut niet van de spotlights houden en daarom geen speech willen geven op de grote dag van zijn dochter en haar verloofde prins Harry. Volgens de nieuwssite zou Meghan daarom het heft in eigen handen nemen en van de gelegenheid gebruik maken om haar liefde aan prins Harry te uiten en de koninklijke familie te bedanken.

Traditie

Op het eerste oog lijkt er niks mis te zijn met de goed bedoelde speech van de aanstaande bruid, maar door zelf het woord te nemen tijdens de ceremonie breekt zij een eeuwenoude traditie. Het is namelijk niet gebruikelijk dat de bruid een speech geeft. Nu heeft de brunette eerder al aardig wat regels aan haar laars gelapt, maar of het Britse koningshuis hiermee akkoord gaat, is nog maar de vraag. We moeten helaas nog even geduld hebben om te zien wat er op 19 mei allemaal gaat gebeuren. We zijn benieuwd!

Lees ook: Meghan Markle breekt weer een koninklijke regel

BRON: TELEGRAAF BEELD: GETTY

Laatste nieuws