‘Donald Trump niet aanwezig op bruiloft prins Harry en Meghan Markle’

De huidige president van Amerika reageert in een interview op alle commotie rondom de royal wedding.

Dat goede vriend en voormalig president van Amerika Barack Obama waarschijnlijk niet aanwezig zal zijn op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle was al lange tijd bekend, maar nu blijkt ook dat zijn opvolger Donald Trump waarschijnlijk geen uitnodiging in zijn brievenbus zal ontvangen. 

Niet ontvangen

In een interview met de Britse journalist Piers Morgan vertelt Trump dat hij tot op heden nog geen uitnodiging heeft ontvangen voor de nu al spraakmakende royal wedding. De kans dat de president alsnog een uitnodiging zal ontvangen is relatief klein, aangezien Meghan nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat zij geen fan is van de Amerikaanse president. Toen de journalist dit aanhaalde, liet Trump zich echter niet uit veld slaan. “Alsnog hoop ik dat ze gelukkig zijn.”

Protocol

Volgens verschillende bronnen dichtbij het Britse koningshuis is er overigens geen protocol waarin staat dat de Amerikaanse president uitgenodigd moet worden. De beslissing ligt dus helemaal bij het aanstaande bruidspaar. Maar of de president van Amerika in mei nou wel of niet welkom is: hij hoopt in ieder geval dat ze een fantastische dag te wachten staat. "Ik wil echt dat ze gelukkig zijn. Ze zien eruit als een fantastisch stel." 

Lees ook: 'Prins Harry mag Barack Obama niet uitnodigen voor bruiloft'

BRON: TELEGRAAF BEELD: GETTY 

 

Laatste nieuws