Nichtje Queen breekt rug bij ongeluk

Het was zo'n harde klap dat er vier ambulances en een traumaheli werden opgeroepen.

Actrice Sophie Winkleman, ook bekend als Lady Frederick Windsor, heeft bij een ongeluk haar rug en haar voet gebroken, en moet lang revalideren.

Sophie is getrouwd met Lord Frederick Windsor, zoon van prins Michael van Kent, een volle neef van de Queen. Ze staat hier op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping the Colour, met van links naar rechts schoonzus lady Gabriella, echtgenoot Frederick, Sophie zelf, haar schoonmoeder prinses Michael van Kent en haar schoonvader, prins Michael van Kent. 

Toen het ongeluk gebeurde werd Sophie  in een auto met chauffeur terug naar huis gereden van de set van 'Trust',  de nieuwe tv-serie van Danny Boyle, toen een andere auto uitweek voor een hert en op Sophie's wagen klapte. Ook beide chauffeurs raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde twee weken geleden, maar is stilgehouden door de Kent's tot Sophie uit de gevarenzone was. Ze zou lang moeten revalideren, maar zal vermoedelijk helemaal herstellen.

Sophie raakte bekend als de vriendin van Walden in 'Two and a Half Men' en gebruikt als actrice haar meisjesnaam.

Ze was de eerste actrice die in het Huis van Windsor trouwde, in 2009. Met Frederick heeft ze twee dochtertjes, Maud (4) en Isabella (1).   

LEES MEER: De 5 grootste schandalen rond Lord Louche 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws