Zien: de prachtige babybuik van Romy Boomsma

Romy wil haar dochtertje leren om van jezelf te houden en geeft haar het goede voorbeeld.

Lees ook

Romy Boomsma, de vrouw van Arie Boomsma, is in verwachting van haar tweede kindje en showt met trots haar baby buik. Het is een enorme verandering vergeleken met haar eerste zwangerschap waar ze juist erg onzeker was over haar lichaam.

Verbergen

‘Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik nauwelijks foto’s gemaakt, ik vond het lastig om me over te geven aan de veranderingen die een zwangerschap met zich meebrengt, het fysieke ongemak, en ik had me veel te veel ingesteld op de ‘magie van het zwanger zijn’' Romy deelde inderdaad weinig kiekjes van haar zwangere buik op social media, maar nu ze zwanger is van haar tweede kindje wil ze zich meer gaan richten op de positieve dingen van de zwangerschap en haar onzekerheid opzij zetten.

Kritisch

Zo plaatst ze nu een mooie foto in lingerie waar haar buik goed te zien is. Ze schrijft onder de Instagrampost dat ze minder kritisch naar zichzelf wil kijken, zich wil focussen op de kracht en mooie dingen waar het vrouwelijke lichaam toe in staat is. Ze vindt het ook belangrijk dat haar dochtertje, Bobby Jo, later van zichzelf en haar lichaam houdt en wil haar hier het goede voorbeeld in geven. 

Nou Romy, je ziet er fantastisch uit. Gooi je onzekerheden maar overboord.

 

A post shared by Romy Boomsma ? (@romyboomsma) on

A post shared by Romy Boomsma ? (@romyboomsma) on

 

dankbaar

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on

BRON: INSTAGRAM, BEELD: INSTAGRAM, ANP  

Laatste nieuws

Zie ook