Maakt het leven mooier

Zweedse Royals wensen iedereen een fijne zomer

Midzomers gestyled poseert de hele koninklijke familie voor het jaarlijkse zomerportret.

Zweedse Royals wensen iedereen een fijne zomer

Prinses Leonore werd even in de houdgreep genomen, prins Oscar keek vertrouwd wantrouwend en prinses Estelle straalde als altijd. Het zomerportret van de Zwoyals mag er zijn!  

Ontaarde de zomersessie van vorig jaar nog in hilarische chaos omdat Leonore steeds door de koninklijke bloemperken bij zomerresidentie Solliden holde, dit jaar lukte het de Bernadottes om allemaal zonder rode vlekken in de nek te poseren.

Stralend middelpunt is de matriarch, koningin Silvia. Links het gezin van prinses Madeleine en Chris O'Neill, met prinses Leonore in de starthouding voor een sprintje en Nicolas met zijn lieve lange blonde haar. Achter Silvia staat haar zoon prins Carl Philip met zijn vrouw prinses Sofia en zoon prins Alexander. Zwangere Sofia zal over anderhalve maand de familieteller van dertien op veertien leden zetten. 

Naast Alexander opa Carl Gustaf, de koning van Zweden en rechts het gezin van kroonprinses Victoria en prins Daniel. Heerlijk hoe Oscar hier een briljante imitatie geeft van zijn opa, die ook niet bekend staat als een welwillend lachebekje, #mannenvanstand. 

Lees ook: 

Beeld © Kungahuset