Tatjana Simic: ‘Ik ben mishandeld, bedrogen, financieel belazerd, maar niet verbitterd’

Na roerige jaren is het leven van Tatjana Simic (53) tot rust gekomen. Ze woont met zakenmiljonair Lex van Hesse...

Lees ook

Na roerige jaren is het leven van Tatjana Simic (53) tot rust gekomen. Ze woont met zakenmiljonair Lex van Hessen in Monaco, ver van de Nederlandse showbizz. Beau Monde zocht haar op en sprak met haar over vergeven en vergeten, karma en kaviaar. “Liefde voor je man is belangrijk, liefde voor jezelf belangrijker.”

interview SANDRA TEN BRINK foto’s WILLIAM RUTTEN styling PASCALLE SWINKELS haar & make-up JEDIDJAH KUIJTEN

 

We praten met Tatjana over karma, spiritualiteit en levenslessen. Tatjana: “Lex zegt altijd dat het een wonder is dat ik niet bitter ben geworden. Hij kent mijn verhaal, weet wat ik heb meegemaakt met de mannen in mijn leven. Ik ben mishandeld, bedrogen, financieel belazerd. Hoe vaak mijn vertrouwen wel niet is beschaamd. Maar het ligt achter me. Vergeven is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Eigenlijk is het een vorm van egoïsme: ik hou genoeg van mezelf om mezelf geen leven vol bitterheid en verdriet te gunnen.”

Rond haar veertigste kwam Tatjana tot diepere inzichten. “Ik had last van mijn gewrichten: altijd en overal pijn. Een specialist vertelde me dat een lichaam alle klappen die het krijgt, fysiek en mentaal, opslaat. Heb je veel klappen gehad, dan verkramp je als je daar niets mee doet. Een openbaring. Als ik een gezond lichaam wilde hebben, moest ik loslaten. Praten. Over alle nare dingen die me achtervolgden en dwarszaten. Een beerput ging open, maar ik ben er sterker uitgekomen.”

Haar belangrijkste levensregel: niemand zal mij mijn vrijheid meer afnemen – ik doe wat ìk wil. Tatjana: “Zet je me in een vitrine, dan ben ik weg.” Haar belangrijkste liefdesregel: wees een gever, geen pleaser.  

Het hele interview met Tatjana lezen? De nieuwe Beau Monde ligt morgen in de winkel!

 

Laatste nieuws

Zie ook