Isa Hoes wil anders gaan leven

Actrice Isa Hoes is drie maanden geleden 'in elkaar geklapt'. Sindsdien wil ze anders gaan leven. Dat schrijft ze op In...

Lees ook

Actrice Isa Hoes is drie maanden geleden ‘in elkaar geklapt’. Sindsdien wil ze anders gaan leven.

Dat schrijft ze op Instagram. Ze schrijft ook dat ze op lagere school werd geschopt en geslagen: “Altijd als niemand het zag of samen met anderen die lafjes wegkeken. Maar ook ik deed niets.” Van deze gebeurtenissen heeft ze nog steeds last. “Al die jaren ging ik door maar vond ik dat het beter moest en beter kon. Perfectionisme? Nee hoor, ik was gewoon een harde werker zei ik.” Na de dood van haar man Antonie Kamerling stortte Isa zich volop werk. “Tot drie maanden geleden. Ik klapte in elkaar en zag ineens wat ik had gedaan; overleven in plaats van leven. Begrijpelijk, maar ik kon niet meer.”

Volgens Hoes wil ze nu niet meer hard zijn, maar zacht naar zichzelf en de wereld om haar heen: “Niet meer zo perfectionistisch maar gewoon leven, genieten en vertrouwen op wat er is. Elkaar weer echt aankijken en voelen, niet de vluchtigheid en oppervlakkigheid. Dat is ook wat ik mijn kinderen wil meegeven; de ratrace, de druk van ‘mooigemaakte’ social media; het is allemaal niet waar!” Wij kunnen alleen maar zeggen: you go Isa!

BRON: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook