Wenkbrauwpruiken zijn nu een ding

Je hebt ze of je hebt ze niet; we zijn niet allemaal geboren met prachtwenkbrauwen zoals Cara D...

Lees ook

Je hebt ze of je hebt ze niet; we zijn niet allemaal geboren met prachtwenkbrauwen zoals Cara Delevingne. Maar niet getreurd, want daar is nu een makkelijke oplossing voor. Nee, geen pijnlijke of peperdure behandelingen zoals microblading. Stick on eyebrows oftewel eyebrow wigs… Ja, een pruik dus.

Trend overload

Inmiddels ken je al heel wat manieren om die wenkbrauwen on fleek te krijgen én heb je getuige mogen zijn van heel wat trends. Zo heb je brow carving voor het accentueren van je wenkbrauwen om ze voller te doen lijken. Wenkbrauw injecties voor degenen die niet bang zijn voor naalden en dikkere wenkbrauwen willen voor de lange termijn. Maar mocht je op zoek zijn naar iets simpels, dan is er goed nieuws voor jou. 

Eyebrow wig

Het klinkt misschien een beetje gek, omdat je bij het woord ‘pruik’ denkt aan een grote bos voor op je hoofd. Maar zo gek is het niet, want het bestaat al een hele tijd. De wenkbrauwpleisters zijn bedacht en ontworpen voor mannen en vrouwen die bijvoorbeeld door chemotherapie al hun wenkbrauwhaartjes verloren zijn. En aangezien je wenkbrauwen toch een belangrijk onderdeel van je gezicht zijn, is het erg fijn dat dit bestaat. Klinkt goed, toch? Zo laat Selena Gomez op de Instagram video van make-up artiest Hung Vanngo laten weten dat zij al verkocht is met hashtag sold. Zie de video hieronder.

#sold

Een bericht gedeeld door Hung Vanngo (@hungvanngo) op

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws

Zie ook