Roxeanne Hazes spreekt heel open over de mislukte lijmpogingen met broer

Het zijn voor Roxeanne Hazes spannende tijden. Ze brengt vandaag haar eerste eigen single uit en stapt binnenkort i...

Lees ook

Het zijn voor Roxeanne Hazes spannende tijden. Ze brengt vandaag haar eerste eigen single uit en stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Toch is broertje Dré niet aanwezig om te delen in dit geluk. Roxeanne vertelt over haar mislukte lijmpogingen. 

Dat broer en zus Hazes al een tijdje ruzie hebben en elkaar niet spreken, is inmiddels algemeen bekend. Toch heeft Roxeanne een aantal keer geprobeerd om de ruzie bij te leggen. Aan RTL Boulevard vertelt ze: “We hebben het een paar keer geprobeerd, maar hij wil het niet. Zijn gezinnetje wil het niet. Dan moet je dat respecteren. Hij is een volwassen jongen, heeft een kindje…”

Dat klinkt makkelijker dan dat het is, want natuurlijk heeft Roxeanne er ook veel verdriet om gehad. Ze kan nu wel beter met de situatie omgaan. “Hij was altijd mijn beste vriend, maar nu zit ik in een fase waarin ik zó gelukkig ben, dat al die negatieve shit mij niet meer raakt. Loslaten is moeilijk maar als je dat eenmaal kunt, zie je hoe fijn het leven ook kan zijn.”

Vandaag is de eerste single van Roxeannes debuutalbum verschenen. Ik was toch je meisje is het eerste eigen nummer van Roxeanne. Want ook al stond de 24-jarige dochter van André Hazes al vaak op het podium met muziek van haar vader, pas twee jaar geleden begon ze met het schrijven van eigen nummers. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.” Bekijk de videoclip hieronder.

Lees ook:

Bron: RTL, Show.nl | Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook