Zo blijft zangeres Demi Lovato in shape

Veel mensen dromen ervan om beroemd te zijn, maar als we Demi Lovato mogen geloven, gaat het leven van een popster niet...

Lees ook

Veel mensen dromen ervan om beroemd te zijn, maar als we Demi Lovato mogen geloven, gaat het leven van een popster niet altijd over rozen.

Haar leven wordt onder een vergrootglas gehouden, en daarom vlucht ze bijna elke dag naar de sportschool. Naar eigen zeggen is dat haar enige plek op aarde waar ze even geen popster hoeft te zijn, en gewoon aan zichzelf kan werken. Demi is zes dagen in de week, vier uur per dag in de sportschool te vinden. Dit doet ze niet alleen omdat het haar veilige haven is, maar ook om in shape te blijven. Maar al die uren benut ze dan wel met haar favoriete sport.

Fanatiek

En dat is boksen! Haar trainer Jay Glazer: “Ze is erg fijn om mee te trainen. Ze loopt niet met haar ego te pronken, maar doet gewoon haar ding, haar sport. En daar is ze maar wat goed in!” Samen doen zij allemaal verschillende soorten boksen, zoals Muay Thai, Braziliaanse jujitsu of kickboksen. “Daarna gaat ze even rusten, en vervolgens gaat ze weer door met haar performance workout. Dit is heel intens. Het zijn drie verschillende oefeningen die je drie keer achter elkaar doet zonder pauzes. Haar hele lichaam wordt wakker geschut en aan het werk gezet. Ze houdt ervan!” Bekijk de beelden van een fanatieke Demi hieronder. 

BRON: HAPPY IN SHAPE

LEES OOK:

Laatste nieuws

Zie ook