Ben Affleck en Jennifer Garner gaan definitief scheiden

Het was nog even spannend of het echt zou gaan gebeuren, maar acteurskoppel Ben Affleck en Jennifer Garner gaan toch def...

Lees ook

Het was nog even spannend of het echt zou gaan gebeuren, maar acteurskoppel Ben Affleck en Jennifer Garner gaan toch definitief uit elkaar. Volgens TMZ is de scheiding aangevraagd.

Dat duurde even, want eigenlijk maakten ze in 2015 al bekend uit elkaar te gaan na een huwelijk van tien jaar. “Na veel overpeinzingen en beraad hebben we de moeilijke beslissing gemaakt te scheiden. We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar en zijn vastberaden co-ouders te zijn van onze kinderen”, lieten ze toen weten. Het stel heeft drie kinderen van elf, acht en vijf jaar.

De scheiding werd in 2015 niet officieel doorgedrukt, ze werden nog bij hetzelfde huis gezien en op dezelfde vakanties. Ook kwam het nieuws dat Ben zich had laten opnemen voor een alcoholverslaving. Op Facebook zei hij daarover: “Ik prijs me gelukkig met de liefde van mijn familie en vrienden, onder wie mijn co-ouder Jen, die me heeft gesteund en voor onze kinderen heeft gezorgd terwijl ik aan mezelf werkte.” Gisteren zijn de scheidingspapieren dan toch officieel ingediend, het stel vraagt om een gedeelde voogdij. 

BRON: TMZ

LEES OOK:

Laatste nieuws

Zie ook