Dit zijn de meest luxe hotels in de duurste stad ter wereld

Singapore is officieel de duurste stad ter wereld om in te wonen – al voor het vierde jaar op een rij. In de stad...

Lees ook

Singapore is officieel de duurste stad ter wereld om in te wonen – al voor het vierde jaar op een rij. In de stad zijn dan ook genoeg ultraluxe hotels, waar glamourpoezen hun hart kunnen ophalen. Deze extravagante slaapplekken zijn werkelijk ideaal voor een stedentripje. (Of voor in je dromen.)

1. St. Regis Singapore
Het vijfsterrenhotel St. Regis ligt dicht bij het centrum van Singapore en heeft over the top veel luxe. Zo is er een tropisch zwembad en een fitnesscentrum, maar het extravagante hotel heeft ook een butlerservice en transfers van en naar het vliegveld – in een Bentley.
//www.stregissingapore.com

2. W Singapore Sentosa Cove
Dit luxe hotel valt vooral op vanwege zijn oase aan moderne luxe. Veel van de kamers kijken uit op het enorme zwembad (met bar!). Het hotel ligt dicht bij het zakendistrict en is daarom ook ideaal voor zakelijke tripjes.
//www.wsingaporesentosacove.com

3. Four Seasons Singapore
Het Four Seasons stelt nooit teleur en de vestiging in Singapore al helemáál niet. Er is een oppasservice, spa, zwembad, tennisbaan en meer. Het meest indrukwekkende is misschien nog wel de bijna koninklijke Presidental Suite en de awardwinnende keuken.
//www.fourseasons.com/singapore/

4. Marina Bay Sands
Dit is misschien wel het meest opvallende hotel in Singapore. Het gebouw van Marina Bay Sands bestaat namelijk uit drie enorme torens, met op het dak een superdeluxe nachtclub én het hoogste (infinity) zwembad ter wereld. Het resort heeft meer dan tweeduizend kamers en is – als je het geld hebt – absoluut een bezoekje waard.
//www.marinabaysands.com

Lees ook:

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook