Kim-Lian van der Meij deelt haar garderobegeheimen

Kim-Lian van der Meij staat al járen in de spotlights. Vijftien jaar geleden begon ze als zangeres met knalrood h...

Lees ook

Kim-Lian van der Meij staat al járen in de spotlights. Vijftien jaar geleden begon ze als zangeres met knalrood haar en funky looks. Inmiddels heeft de presentatrice, actrice en zangeres (wat kan ze niet?!) een volwassenere look. Met Beau Monde deelt ze al haar garderobegeheimen.

Fred van Leer 

Stylist en goede vriend Fred van Leer is ontzettend belangrijk voor de styling van Kim-Lian. “Fred en ik werken al vijftien jaar samen. Eén keer heb ik me voor een programma zelf gestyled. Toen kreeg ik het te horen. Die kleding paste niet bij me.” Voor Fred is dat fijn, want hij mag werkelijk alles voor haar shoppen. “Ik zou alles wel dragen”, legt ze uit. 

Duur spul

In het nummer geeft Kim-Lian toe dat ze doodleuk boodschappen doet op Crocs, maar ze heeft ook luxere kleding, al gaat dat niet altijd goed: “Een delicate witte blouse van zeshonderd euro heb ik ooit in de wasmachine gegooid, samen met de vieze gekleurde kleding van de kids.”

Ook weten wat haar duurste aankoop is, wat er met stíp op nummer één staat op haar wishlist én over welk kledingitem ooit twintig liter smurfensnot werd gegoten? Lees het in de sprankelnieuwe Beau Monde, die vanaf 29 maart in de schappen ligt! 

 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook