Hoe je thuis een coupe à la Nicole Kidman krijgt

Ravissante redhead Nicole Kidman (49) draagt haar lokken vaak opgestoken in prachtige creaties. Deze easy updo maak je z...

Lees ook

Ravissante redhead Nicole Kidman (49) draagt haar lokken vaak opgestoken in prachtige creaties. Deze easy updo maak je zo!

  1. Was je haar en doe er mousse in. Zo krijg je bij het föhnen mooi volume. Maak met een kam een zijscheiding, de look kan eventueel ook in een middenscheiding.
  2. Verdeel de coupe in twee delen: het onderste haar en het bovenste haar. Zet het bovenste deel vast met een clip.
  3. Pak steeds een kleine pluk en draai deze vanaf de hoofdhuid om drie vingers heen. Met een speldje zet je één kant van de krul vast. Doe dit bij alle plukken.
  4. Haal het bovenste haar uit de clip. Toupeer de lokken boven op je hoofd een beetje voor extra volume. Draai het haar weer pluk voor pluk om drie vingers heen en zet ze vast met een speldje. Het achterste gedeelte is nu klaar.
  5. De kant waar je scheiding het meeste naartoe zit, zet je strak naar achteren vast met een speldje. Aan de andere kant maak je een chique krul: pak de overgebleven pluk en spray er wat haarlak op, draai hem vervolgens in een brede krultang.
  6. Om deze coupe de hele avond goed te houden, heb je één product hard nodig: haarlak. Heel veel haarlak!

Producten:

Douglas

Biosilk haarversteviger €22,65

Bol.com

BaByliss krultang €93,99

Drogisterij.net

John Frieda haarspray €6,99

Lees ook:

Beeld: Getty Images Tekst: Annemiek Hummelink

Laatste nieuws

Zie ook