Olcay Gulsen over gewichtstoename: “Het erge is dat ik na 25 reacties denk: het is misschien echt wel heftig”

Olcay Gulsens gewicht is onderwerp van gesprek sinds haar gastoptreden bij RTL Boulevard. De modeontwerpster is een aant...

Lees ook

Olcay Gulsens gewicht is onderwerp van gesprek sinds haar gastoptreden bij RTL Boulevard. De modeontwerpster is een aantal kilo aangekomen. “Ok, voor iedere fat shamer in Nederland: ik ben inderdaad een beetje, 10 kilo, aangekomen en zal er iets aan gaan doen”, liet ze op Twitter weten.

Olcay praat in het blad Viva openhartig over de pittige reacties die ze heeft gekregen op haar uiterlijk. “Ik was compleet verrast dat het zo’n issue is. Iedereen heeft er een mening over. Ze zeggen: ‘Ze zal wel depressief zijn.’ Nou, echt niet. Ik ben van maat 34 naar 36 gegaan, van 49 kilo naar 58 kilo. Boehoe, ben je dan dik?”

De modeontwerpster vindt zichzelf er juist mooier uitzien met een aantal extra kilo’s. Maar door de nare reacties ging ze aan zichzelf twijfelen. “Het erge is dat ik na 25 reacties denk: het is misschien echt wel heftig. Heel zwak van mezelf; ga ik me toch weer conformeren.” Een kilo meer of minder, wij vinden Olcay prachtig. 

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook