Yolanthe onthult hoe ver ze zou gaan voor een tweede kindje

In de huidige editie van Beau Monde is Yolanthe standvastig: haar gezin met Wesley wordt hoe dan ook uitgebreid. Het kna...

Lees ook

In de huidige editie van Beau Monde is Yolanthe standvastig: haar gezin met Wesley wordt hoe dan ook uitgebreid. Het knappe koppel heeft namelijk een sterke adoptiewens, maar Yo zou ook graag een biologisch kindje willen als het hen gegund is. Zo krijgt haar droom – een Spaanse keuken vol met vier of vijf kinderen – steeds meer vorm. Aan Story vertelt ze dat ze er zelfs opnieuw een hormoonkuur voor zou doen.

“Voor nu kijken we eerst nog even rustig aan. Als het niet lukt en er weer een hormoonkuur nodig is, gaan we dat proces weer in”, onthult Yolanthe. Maar dat zo’n hormoonkuur geen pretje is liet ze weten na de zwangerschap van Xess Xava. Destijds kreeg ze bakken kritiek over haar uiterlijk over zich heen, terwijl ze destijds drie prikken per dag in haar buik kreeg. De kritiek was voor Yolanthe nogal heftig, omdat ze destijds niet de behoefte had om op nationale televisie uit te leggen dat ze niet vet in haar gezicht liet spuiten, maar aan de hormonen zat om zwanger te raken. Maar nu? Nu zou ze het dus overdoen. Aan Beau Monde vertelde ze: “Nu zou ik gewoon zeggen: ja jongens, ik zit aan de hormonen, daarom zie ik er anders uit.”

Lees ook:

Beeld: Feriet Tunc

Laatste nieuws

Zie ook