Spannende dag voor Patricia Paay

Patricia Paays leven staat op zijn kop na het uitlekken van drie pikante video's. Vandaag is een zenuwslopende dag voor...

Lees ook

Patricia Paays leven staat op zijn kop na het uitlekken van drie pikante video’s. Vandaag is een zenuwslopende dag voor de glamourpoes, de rechtszaak met voormalige zakenpartner Maarten Oostvogel gaat vandaag van start.  

Journalisten rukten massaal uit naar Haarlem, waar de veelbesproken zaak vanochtend plaatsvond. De zaak staat onder grote belangstelling doordat Patricia heeft gesuggereerd dat haar voormalige zakenpartner iets te maken heeft met de verspreiding van de video’s. Maarten Oostvogel ontkent dit. Patricia ligt al langer in de clinch met Maarten Oostvogel. De twee hebben samen de pantylijn La Paay opgezet, maar de samenwerking werd stop gezet na een ruzie. De diva zegt dat ze nog veel geld van hem krijgt. 

Nadat Patricia de pers kort te woord stond, gingen de twee de rechtbank van Haarlem in. De zaak vond door alle commotie achter gesloten deuren plaats. Na een uur kwamen beide partijen de zaal uit. “Ik heb vertrouwen in mezelf. Altijd,” zei de BN’er na afloop op de vraag of ze er vertrouwen in heeft. De rechtbank in Haarlem doet op 12 april uitspraak in de zaak. 

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook