Hier scoor je een Pizza Nutella!

Nieuw in Amsterdam: Happy Italy, een Italiaans walhalla van vijfhonderd vierkante meter. Je kunt er genieten van pizza's...

Lees ook

Nieuw in Amsterdam: Happy Italy, een Italiaans walhalla van vijfhonderd vierkante meter. Je kunt er genieten van pizza’s, pasta’s, salades, panini’s en desserts en niet te vergeten: de befaamde pizza Nutella! Dé zoete pizza die we al flink wat keren op Instagram voorbij zagen komen maar die je heel gemakkelijk bij Happy Italy kunt bestellen.

Happy Italy is een fast casual restaurant waar je lekker, snel en ongedwongen kunt genieten van vers bereide Italiaanse gerechten. Happy Italy noemt zichzelf ‘the fast Italian’ en biedt snel en gezond eten. De porties zijn groot, dus ‘restjes’ meenemen op zijn Amerikaans in een doggybag is heel gewoon! Oh en heb je geen tijd om daar de Pizza Nutella te bestellen? Je kunt bij Happy Italy ook gewoon afhalen zodat je hem thuis op de bank kunt nuttigen.

De prijzen bij Happy Italy variëren van €3,75 tot €10,75, dus voor een snelle lunch, quick bite of afhalen ben je hier aan het juiste adres. Kijk voor alle vestigingen op www.happyitaly.nl.

Lees ook:

Beeld: Happy Italy
*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Happy Italy

Laatste nieuws

Zie ook