Oranjes op society bruiloft, Alexia en Ariane bruidsmeisjes!

Het was een hele verrassing, toen op de Londense  bruiloft van socialites Filippos Lemos en Marianna Goulandris ook...

Het was een hele verrassing, toen op de Londense  bruiloft van socialites Filippos Lemos en Marianna Goulandris ook koningin Máxima en koning Willem-Alexander zich onder de gasten bevonden.

Kroonprinses Amalia was eveneens van de partij in een jas van haar moeder (zo chic!) en een veelbelovende Self-Portrait jurk. Haar zusjes prinsessen Alexia en Ariane waren bruidsmeisjes. Met name fashionista Alexia leek wat twijfels te hebben bij haar bloemenkroon, jurkje met wit kant, witte kousen en groenfluwelen cape, maar droeg ze toch manmoedig.

Máxima droeg Elie Saab, Willem-Alexander een gewaagd blauw vest, beiden strooiden het bruidspaar gul onder met witte rozenblaadjes. Vorige week vierde het koningspaar zelf ook een huwelijksgerelateerd feestje bij restaurant Joelia in Rotterdam, ter ere van hun 15-jarig huwelijksjubileum.

Amalia was er ook

We vermoeden een Griekse vakantieconnectie, want kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland was er ook met haar man kroonprinses Pavlos. Eveneens onder de gasten: koning Constantijn van Griekenland (met een stok, hij is nog niet helemaal hersteld) en koningin Sofia. Ook prinses Beatrice van York was van de partij, in haar kekke Burberry jas.

Griekse aristo’s

Filippos is erfgenaam van een redersimperium, Marianna ontwerpt sieraden; Máxima draagt wel eens wat van haar. Het stel vierde hun verloving al uitbundig met een feest op de Malediven en een party op Ibiza. Ze trouwden in de  Grieks-Orthodoxe Kathedraal St Sophia in de buurt van Hyde Park, de bruid droeg zilveren Louboutins met plateauzolen  

 

Laatste nieuws