De bevalling van deze BN’ers verliep totaal niet vlekkeloos

Bevallen is al niet iets dat als fijn wordt ervaren, maar sommige mensen hebben extra veel pech. Zo ook onderstaande BN'...

Lees ook

Bevallen is al niet iets dat als fijn wordt ervaren, maar sommige mensen hebben extra veel pech. Zo ook onderstaande BN’ers. 

– Bobbi Eden en Mark Laurenz 

De bevalling van Bobbi duurde zo’n 16 uur. Na uren puffen en persen bleef het kindje steken, en moest hij met een keizersnede worden gehaald. De kleine Brandon kwam kerngezond ter wereld. Bobbi: “Het was vreselijk. Dat was de bevalling van de hel. Ik noem het gewoon een exorcist bevalling.” De twee filmden het geheel voor hun vlog op LindaTV. 

– Barbie en Michael 

De komst van het eerste kindje van Samantha en Michael van der Plas duurde erg lang. 17 uur deed ze erover om te puffen voordat het meisje op de wereld kwam. “Het was een hel”. Gelukkig duurde het niet lang voor de blondine weer trek had in een broodje filet Americain met ui. 

– Kim Kötter en Jaap Reesema

Ook de geboorte van het eerste kindje van Kim Kötter gaat niet van een leien dakje. Alles leek goed te gaan, tot Kim te veel weeën krijgt. Daardoor viel het hartslagje van de baby af en toe weg. “Dat is natuurlijk heel gevaarlijk en eng. Dus ze hebben de hele bevalling stopgezet.” Gelukkig kwam de kleine Muck kerngezond ter wereld na een bevalling van 16 uur. 

– André Hazes Junior en Monique 

André is doodsbang als zijn Monique ervoor vecht om hun eerste kindje gezond op de wereld te zetten. Hij vreest zelfs voor het leven van zijn kindje en zijn vriendin. André: “De bevalling was gewoon een hel, voor de baby en voor Mo. Ik heb erbij gestaan en alles gezien, dus voor mezelf was het van ja, als ik ze maar bij me hou! Ik heb echt gedacht; of ik verlies die kleine, of ik verlies Monique. Het was zo heftig.” Gelukkig is alles goedgekomen, en genieten ze nu met volle teugen van de kleine André |||. 

Lees ook: 

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook