Angelina Jolie is het nieuwe gezicht van dít beautymerk

Het Franse beautymerk Guerlain heeft de 41-jarige actrice Angelina Jolie gestrikt als gezicht voor het sprankelnieuwe pa...

Lees ook

Het Franse beautymerk Guerlain heeft de 41-jarige actrice Angelina Jolie gestrikt als gezicht voor het sprankelnieuwe parfum Mon Guerlain. Hoewel het niet ongewoon is dat celebs hun gezicht verbinden aan beautyproducten, is dit nieuws toch best huge – Angelina bleef de afgelopen tijd steevast uit de spotlights, vanwege haar scheiding met Brad Pitt.

Ook werpt Angelina zich niet snel op als gezicht van een beautymerk. Precies tien jaar geleden deed ze dat voor het laatst: toen ging ze in zee met het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido. De Amerikaanse is doorgaans druk met haar werk voor de Verenigde Naties, waar ze ontzettend veel waarde aan hecht. De parfumerie heeft al laten weten dat Jolie haar salaris van de campagne zal doneren aan goede doelen.

De actrice wordt het nieuwe gezicht van het damesparfum Mon Guerlain. Het parfum komt in maart uit en is volgens parfumeur Jacques Guerlain ontwikkeld “voor de vrouwen die we bewonderen”. Angelina zou zich aan het Franse merk verbonden hebben omdat haar moeder een poeder van het bedrijf gebruikte.

Bekijk hier het prach-ti-ge eerste campagnebeeld:

 

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook