BN’ers die een eigen lingerielijn hebben

Eerder deze maand maakte GTST-acteur Everon Jackson Hooi bekend dat hij niet langer doorgaat met zijn onderbroekenlijn....

Lees ook

Eerder deze maand maakte GTST-acteur Everon Jackson Hooi bekend dat hij niet langer doorgaat met zijn onderbroekenlijn. Het ondergoed-succes heeft voor hem maar een paar maanden geduurd. Toch is hij niet de enige bekende Nederlander die een ondergoedlijn heeft of heeft gehad. Wist jij dit?

Sylvie Meis

Sylvie heeft een aantal jaar samengewerkt met lingeriegigant Hunkemöller. Zij ontwierp daar dan ook haar eigen collecties, de zogeheten Sylvie Collection. Sylvie: “Het is echt een stukje van mij wat vrouwen kunnen kopen.” In 2016 stopte Sylvie bij het merk, en haar opvolger Doutzen Kroes stond al klaar. Dat brengt ons bij het volgende puntje. 

Doutzen Kroes 

Nadat Doutzen was gestopt voor Victoria’s Secret vond ze het tijd worden voor een nieuwe lingerie-uitdaging. Ze ging naar Hunkemöller waar ze niet alleen het gezicht van was, maar ook haar eigen Doutzen’s Stories lingerielijn ontwierp. 

Daphne Deckers 

In 2010 lanceerde Daphne een lijn met push-up-bh’s waarbij ze de borsten van heel Nederland in de lift wilde zetten. “Je krijgt er een heel mooi decolleté van met een mooi gleufje ertussen.”

Yolanthe Sneijder Cabau

Drie jaar lang ontwierp en presenteerde Yolanthe haar eigen lingeriesetjes, maar ze stopte hier in 2011 mee. Naar eigen zeggen vanwege een te drukke televisie-agenda.

Renate Gerschtanowitz

Renate ontwierp en presenteerde haar eigen badkleding- en lingeriecollectie voor het merk Sapph. “Ik wilde niet met één type vrouw in m’n hoofd gaan ontwerpen. Ik denk dat de items in heel veel maten mooi zijn.”

Lees ook:

PRACHTIG: IN DEZE JURK TROUWDE PATRICIA PAAY GISTEREN 

ZO WERD TOPMODEL YFKE STURM OOIT ONTDEKT

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook