6 Hollywoodsterren die de grootste derrière hebben


Groot, rond en supersexy. Billen zijn de nieuwe borsten, en diva's steken elkaar graag naar de kroon qua bilomvang. Maa...


Groot, rond en supersexy. Billen zijn de nieuwe borsten, en diva’s steken elkaar graag naar de kroon qua bilomvang. Maar welke celebrity is de queen van het billenbal? De derrière top 6.

Jennifer Lopez

Al vijftien jaar, sinds haar ‘love’ geen ’thing’ kostte, heeft Jennifer (46) één van de koketste konten van showbizzland. Haar geheim: trainer Jay Cardiello en zijn gruwelijke oefeningen. Jay: “Vrouwen waren ‘recht’ in Hollywood, totdat Jen en haar wulpse vormen kwamen, zagen en overwonnen.”

Iggy Azalea

Volgens de geruchten heeft de Australische rapster (26) flink aan zich laten sleutelen: nosejob, boobjob, assjob. Of het waar is, weten we niet, wel weten we dat Iggy ‘geobsedeerd’ is door haar derrière en dagelijks honderden squats doet. Iggy: “Ik ben niet in de ban van de ring, maar van de bil!”

Amber Rose 

Mond, borsten, billen, ego: alles aan Amber (32) is groot. Toen haar grote liefde Kanye West haar inruilde voor een net iets wulpser exemplaar, Kim Kardashian, zat model Amber even in een dal, maar inmiddels is ze weer haar brutale grootse zelf. Met, hoe is het mogelijk, nog prontere billen!

Nicki Minaj

De rapster (33) dankt haar ronde vormen aan haar Caribische genen (ze is geboren op Trinidad) én plastische chirurgie. Lippen, borsten, billen, Nicki wilde van alles de full size, met het oog op een full size carrière. Met succes, want ze is inmiddels zeventig miljoen dollar waard (dat zijn 14.000 implantaten).

Kim Kardashian

Kim, de vrouw (35) die van het-hebben-van-een-dikke-kont een carrière heeft gemaakt! We zijn echter heel benieuwd of de realityster in 2017 weer in dit lijstje zal staan. Kleine zusjes Khloé en Kylie zijn namelijk hard bezig om Kimmie qua populariteit en bil-size van haar troon te bumpen.

Coco Austin

Volgens Wikipedia is de blondine (37) een model, actrice en realityster, bekend van haar huwelijk met rapper Ice-T en haar ‘buitenproportionele’ lichamelijke verhoudingen. En met dat ‘buitenproportioneel’ wordt het formaat van haar achterste bedoeld. Coco’s billen zijn zo pront dat zelfs Kim K in de schaduw ervan staat.

Lees ook:

Beeld: Getty Images Tekst: Sandra Ten Brink

Laatste nieuws