Hoe gaat het nu met de tieneridolen van Melrose Place?

De sneren van Amanda Woodward, affaires van Michael Mancini en looks van Jake Hanson. Melrose Place is een serie om nooi...

Lees ook

De sneren van Amanda Woodward, affaires van Michael Mancini en looks van Jake Hanson. Melrose Place is een serie om nooit meer te vergeten. Een aantal acteurs hebben we de afgelopen jaren nog in andere tv-series gespot, terwijl we sommigen uit het oog zijn verloren. De laatste aflevering werd 17 jaar geleden uitgezonden en we kunnen ons maar één ding afvragen: hoe gaat het nu met de Melrose Place-sterren? En wat doen ze nu eigenlijk?

Melrose Place

1. Thomas Calabro (Dr. Michael Mancini)

Nadat Melrose Place (MP) stopte speelde hij voornamelijk nog in televisiefilms. In 2009 was hij te zien in een remake van MP en speelde hij in series als Glee, CSI en Castle. 

2. Heather Locklear (Amanda Woodward)

Na MP kwam Heather absoluut niet zonder werk te zitten. Ze speelde daarna in de film The Perfect Man en in de remake van Melrose Place. Ook was ze te zien in Hannah Montana: The movie, Scary Movie 5, The Assistent en He Loves Me. Daarnaast speelde ze ook nog in een aantal Amerikaanse televisieseries en is daarmee één van de succesvolste actrices van de cast gebleven. 

3. Andrew Shue (Billy Campbell)

Na MP bleef het een hele tijd stil rondom de acteur. In 2007 speelde hij nog in de film Gracie en 2009 heeft hij meegewerkt aan de film Goal! 3. Daarna werd het weer stil rondom de acteur en het is ook niet bekend wat hij nu doet. 

4. Josie Bissett (Jane Andrews Mancini)

Het acteerleven van Josie kwam in een wat rustiger vaarwater terecht. Van 2008 tot 2013 speelde ze in The Secret Life of the American Teenager en in de films I Do, They Don’t, The Other Woman en Christmas with Tucker.

5. Doug Savant (Matt Fielding)

Na het succes van MP kwam zijn carrière op een laag pitje te staan. Hier en daar deed hij nog een bijrol, maar in 2004 nam dit weer toe. Hij werd bekend als Tom Scavo in Desperate Housewives en speelt hij in de series Rizzoli & Isles, Criminal Minds en Hawaii Five-0.

6. Grant Show (Jake Hanson)

Na Melrose Place was Grant vooral nog te zien in televisiefilms. Later is hij ook televisieseries gaan doen, zoals Accidentally on Purpose, Private Practice, Big Love, CSI: Crime Scene Investigation, Devious Maids en Criminal Minds.

7. Courtney Thorne-Smith (Allison Parker)

Courtney heeft niet stilgezeten na het succes van Melrose Place. Ze speelde rollen in verschillende series, waaronder According to Jim en is momenteel te zien als Lindsay in de serie Two and a half men. 

8. Laura Leighton (Sydney Andrews)

Ook Laura heeft niet stilgezeten na Melrose Place én de remake daarvan. Ze speelde nog in verschillende series zoals Beverly Hills 90210, The Outer Limits, CSI: Miami en Eyes. Op het moment speelt ze een rol in de populaire serie Pretty Little Liars. 

Wil je weten hoe ze cast er nu uitziet? Klik dan hier.

Lees ook:

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook