Fred van Leer heeft groot nieuws over zijn kledinglijn

Als Beau Monde columnist gaf stylist Fred van Leer vorig jaar in zijn column een grote primeur weg: na negen maande...

Als Beau Monde columnist gaf stylist Fred van Leer vorig jaar in zijn column een grote primeur weg: na negen maanden mocht hij in september eindelijk het grote nieuws vertellen dat hij in samenwerking met Shoeby een kledinglijn heeft opgezet. Het nieuws werd heel goed ontvangen. Zo goed, dat de samenwerking dit jaar voortgezet wordt, laat Fred in zijn nieuwste column weten.

Toen hij na de zomer van de daken mocht schreeuwen dat hij samen met Shoeby een kledinglijn heeft ontworpen, kwam voor hem een grote droom uit. Een eigen collectie was precies wat hij wilde. Eind september lagen zijn eerste designs in de winkel en gelukkig mag hij nu vertellen dat het daar niet bij blijft! In de nieuwste Beau Monde schrijft Fred dat hij dit jaar eerst even naar Parijs gaat om lekker te shoppen. Maar dat is niet de enige reden waarom hij naar Parijs gaat…

Daar doe ik vast en zeker weer inspiratie op voor mijn nieuwe collecties voor Shoeby. Sinds vorig jaar werk ik met hen samen en het gaat ongelooflijk goed. In april presenteren we de zomercollectie. Net als vorige keer spelen mijn tatoeages een rol in die kledinglijn.

Verder wil Fred niet te veel verklappen. “Het wordt in ieder geval heel persoonlijk,” sluit hij af. We kunnen nu al niet wachten tot april.

Lees de hele column van Fred nu in Beau Monde. Bestel de editie hier. De kledinglijn van Fred shop je hier

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws