Nieuwslezeres Merel Westrik vertelt hoe ze denkt over botox en plastische chirurgie

Ze is een nieuwslezeres, noemt zichzelf geen Beau Monde-vrouw (maar heeft wel een schoenenfetisj waar je U tegen zegt) e...

Lees ook

Ze is een nieuwslezeres, noemt zichzelf geen Beau Monde-vrouw (maar heeft wel een schoenenfetisj waar je U tegen zegt) en ze is bloedmooi: Merel Westrik (37). Beau Monde spreekt haar over ouder worden, haar designer schoenencollectie en het gezinsleven. Zo vertelt ze dat ze het tot op heden eigenlijk hartstikke prettig vindt om ouder te worden. “Joh, ik maak me niet meer druk om dingen waar ik me wel druk om maakte toen ik twintig was.”

Met andere woorden, ze mag dan zes dagen per week op televisie te zien zijn, ze is wél hartstikke normaal gebleven. Toen Beau Monde’s entertainment editor Agnes Merel vroeg naar rimpels en deukjes kregen we een verrassend antwoord. Waar menig BN’er iets laat doen, doet zij dat niet. “Ja, ik heb sinds kort in mijn rechterwang een plooi en die blijft staan. Soms urenlang. Laatst zag ik hem voor het eerst…”

Maar een kliniek aanraden kon Merel niet, omdat ze zich er niet druk om kan maken. “Ik vind het lastig om te zeggen dat ik nooit iets zou laten doen. Geen idee hoe ik erover vijf tot tien jaar over denk. Maar het past niet bij me. Het is maar de buitenkant, het gaat erom hoe ik mijn werk doe. Dat moet genoeg zijn.” Zo vertelt ze dat ze pas sinds een paar jaar meer relativeert en haar hoofd niet meer op hol laat brengen. “Alles wordt prettiger naarmate je ouder wordt. Nou ja, dat zeg ik nu. Mijn tandvlees gaat nog niet omhoog en mijn borsten hangen nog niet. Als alles begint te zakken en ik word echt grijs, bestaat de kans dat ik er anders over denk.”

Lees het complete interview met Merel in de nieuwe Beau Monde. De editie ligt nu in de winkel of bestel het hier.

Lees ook:

Beeld: Dario & Misja voor Beau Monde

Laatste nieuws

Zie ook