Connie Witteman klapt uit de school over scheiding

Het is zeven jaar geleden dat Connie Witteman ging scheiden. Inmiddels is er veel veranderd. Connie gebruikt haar meisje...

Lees ook

Het is zeven jaar geleden dat Connie Witteman ging scheiden. Inmiddels is er veel veranderd. Connie gebruikt haar meisjesnaam weer, is in ondertrouw gegaan met grote liefde Eugène en heeft de rust gevonden. Eén ding is hetzelfde gebleven: de blondine is nog steeds een glamourpoes. Beau Monde sprak haar thuis, waar ze onder andere openhartig vertelde over haar scheiding. 

De glamourqueen is sinds haar scheiding niet veel in de media geweest en heeft de rust bewust opgezocht. Ze heeft jarenlang geen interviews gegeven, maar wilde voor Beau Monde graag een uitzondering maken. “Ik was er niet aan toe, had geen rust tussen mijn oren,” vertelt Connie. 

Het leven van de blondine ziet er heel anders uit dan een aantal jaar geleden. “Mensen dachten: Connie vliegt nooit uit haar gouden kooi, maar ik heb het wel gedaan. En ik ben heel blij dat ik niet alleen uit die kooi ben gevlogen, maar ook het deurtje heb dichtgedaan,” zegt ze. “Ik heb een goed leven gehad met mijn ex-man, maar mezelf te kort gedaan en behoorlijk afgezien.”

Het volledige interview met Connie is te lezen in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel of te bestellen via deze link

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook