André jr. over de geboorte van André III: ‘Het was een verschrikking’

André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg hebben voor het eerst - en wellicht voor het laatst - gesprok...

Lees ook

André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg hebben voor het eerst – en wellicht voor het laatst – gesproken over de bevalling van hun zoon André III. Met de woorden: “Het was een verschrikking, zoiets hoop ik nooit van mijn leven meer te zien” laat hij zich in Privé uit over de zware momenten van Monique en de baby.

Het duurde een dag voordat André en Monique met iedereen deelden dat de kleine was geboren. Achteraf is dat iets wat zeker te begrijpen is, aangezien de bevalling zwaar was. Op de naaste familie na was niemand op de hoogte wat er in het ziekenhuis heeft afgespeeld. Twee weken geleden zijn de vliezen gebroken en kon de bevalling beginnen, maar wat daarna gebeurde zal het koppel hoogstwaarschijnlijk niet meer vergeten.

“Ik hoorde steeds maar roepen: code rood! Code rood! En: keizersnede. Ik zag het allemaal voor mijn ogen gebeuren en kon niets doen”, zou André tegen Privé gezegd hebben. “Even was ik bang Monique, de baby of zelfs allebei te verliezen. Het was een verschrikking, zoiets hoop ik nooit van mijn leven meer te zien.” 

Inmiddels ziet het ernaar uit dat het verliefde koppel kan genieten van hun gezinsuitbreiding. De liefdevolle foto’s die zij met hun volgers op social media delen zijn hartstikke mooi en tonen aan hoe gek zij zijn op hun kleine man.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Telegraaf.nl

Laatste nieuws

Zie ook