Sylvie Meis: “Vergeven is heel lastig voor mij”

Een scheiding, meerdere break-ups en een waar mediacircus... Sylvie Meis heeft de afgelopen jaren veel voor haar kiezen...

Lees ook

Een scheiding, meerdere break-ups en een waar mediacircus… Sylvie Meis heeft de afgelopen jaren veel voor haar kiezen gekregen. En dat heeft zijn sporen achtergelaten. “Vergeven is heel lastig voor mij”, geeft de beeldschone blondine toe in een interview met Beau Monde. 

Sylvie heeft haar comeback gemaakt op de Nederlandse televisie. Ze vormt een duo met Jeroen van der Boom. Toch heeft ze lang getwijfeld om weer in Nederland te komen werken. “Ik ben nu pas klaar om weer in Nederland te werken. Twee jaar geleden was ik dat nog niet. Ik ben echt gekwetst door alles wat ik heb meegemaakt, ook in de media”. 

De BN’er baalde ook enorm over alle kritiek die ze kreeg naar aanleiding van haar optreden bij ‘Linda’s zomerweek’. “Ik was openhartig, heb dingen gezegd, mijn familie en vrienden vonden me erg mijzelf en dan krijg ik nog steeds die feedback… Omdat ik beheerst overkom, denken mensen: is dat het dan? Of is er nog meer? Soms frustrerend.”

Toch voelt Sylvie zich weer thuis in Nederland. “Ik zie weer een blije, open Sylvie. Die eindelijk weer in haar eigen taal kan presenteren en ik voel geen pijn meer. Daar is geen geheim voor. Alleen tijd. Die tijd heelt echt alle wonden”, aldus Sylvie. 

Het volledige interview lees je in de nieuwe Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel of bestel direct via Tijdschrift.land.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook