Thomas Berge pronkt met zijn nieuwe vriendin

Thomas Berge (25) en zijn nieuwe vlam Cassidy Roeks zijn officieel een setje! Dat wilde de zanger vanmorgen bevestigen a...

Lees ook

Thomas Berge (25) en zijn nieuwe vlam Cassidy Roeks zijn officieel een setje! Dat wilde de zanger vanmorgen bevestigen aan 100% NL. In de show Goeiemorgen Lex liet hij zelfs weten dat zijn vriendin bij hem is blijven slapen. En dat terwijl Thomas en ex Myrthe Mylius (30) nog niet eens heel lang geleden een punt achter hun relatie zetten.

Als we goed terugrekenen zijn Thomas en Myrthe nu zo’n twee maanden uit elkaar. Een maand geleden kondigde de zanger namelijk aan dat hij al vier weken gescheiden leefde van zijn ex met wie hij een zoon (Jack) heeft. Ze hebben geprobeerd om hun relatie beter te maken, maar toen ze merkten dat het niet lukte zijn ze in ‘goede harmonie’ uit elkaar gegaan. Zowel Thomas als Myrthe gaan niet bij de pakken neerzitten en hebben inmiddels een nieuwe liefde in hun leven. En daar zijn ze – wellicht een tikkeltje tegen de Hillywood regels in – wel heel open over… Zijn ze gewoon heel gelukkig of is dit een strijd om te zien wie het nu beter heeft?

Hoe dan ook, zo werd een paar weken geleden bekend dat Thomas alweer verliefd is en dat niemand minder dan Cassidy (20), die onlangs nog auditie deed voor The Nexy Boy/Girl Band, zijn hart heeft gestolen. Ze is dus niet helemaal een onbekende in de showbizz en wie weet hadden de twee meteen een klik door hun gedeelde passie voor muziek. Toch is het opvallend dat niet alleen Thomas zo openlijk spreekt over zijn nieuwe relatie, maar dat Myrthe gisteren óók nog eens liet weten dat ze weer aan het daten is. Dat weerhoudt Thomas er echter niet van om te delen hoe fijn hij het heeft met zijn nieuwe vriendin. “We gaan ons niet meer verstoppen. We gaan nu gewoon uit eten met z’n tweeën en dat soort dingen.” Bovendien lag Cassidy gewoon naast hem in bed tijdens het interview. “Ik voel zeker vlinders voor haar. Ze is nu hier en dat vind ik heel fijn. Ik ben echt verliefd!” Het lijkt dus geen eenzame kerst te worden voor de exen. Gelukkig maar.

Thomas en Myrthe gaan in ieder geval nog wel goed met elkaar om, zoals op de onderstaande Instagram foto te zien is:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook