Patricia Paay en liefje Robbert spreken voor het eerst over de verloving

Niemand had de verloving van Patricia Paay met de de 32-jarige Robbert Hinfelaar zien aankomen, en de BN'er zelf oo...

Lees ook

Niemand had de verloving van Patricia Paay met de de 32-jarige Robbert Hinfelaar zien aankomen, en de BN’er zelf ook niet. De tortelduifjes waren samen te gast in het tv-programma Show XL en spraken voor het eerst over de verloving. De twee waren zeer openhartig, zo vertelde Patricia dat ze nog niet officieel ‘ja’ heeft gezegd tegen Robberts aanzoek!

Dat betekent echter niet dat Patricia het niet serieus neemt: “Ik wacht op een heel goed moment. Maar ik denk dat hij wel weet dat ik er heel positief over ben.” Robbert vertelde ook over het aanzoek. Hij vroeg zijn vriendin tijdens een romantisch diner in Cannes. “Ze had inmiddels een halve fles wijn op en ik dacht: ‘nu kan ik wel op mijn knieën’. Toen ik haar vroeg zei ze: ‘ja, maar ik moet er wel even over nadenken’.”

De twee leerden elkaar jaren geleden kennen. Robbert zag de BN’er voor het eerst toen hij slechts 19 jaar was. “Het is een vrouw die opvalt, daar blijf je wel naar kijken”, legde Robbert uit. “Ik dacht: die zou ik wel willen hebben.” Ze zijn door de jaren heen op enkele dates geweest, maar het liep telkens op niets uit. Totdat Robbert in de bladen zag dat ze weer vrijgezel was. “Ik deed de deur open en dacht dat ik door m’n benen zakte. We voelden het gewoon, ik wist niet dat het bestond. We zijn meteen gaan samenwonen, konden niet meer bij elkaar weg blijven. We zeggen elke dag tegen elkaar: ben jij ook zo gelukkig?”

Bekijk de onderstaande video voor het volledige interview met Patricia en Robbert:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook