Prins William onthult: hier kan je prins George blij mee maken

Prins William, hertogin Kate en de kinderen zijn met z'n allen op werkbezoek in Canada. We leren de Britse koninklijke f...

Lees ook

Prins William, hertogin Kate en de kinderen zijn met z’n allen op werkbezoek in Canada. We leren de Britse koninklijke familie steeds een beetje beter kennen tijdens de trip. Prins William heeft onthuld waar je zijn zoontje áltijd blij mee kan maken. Prins George is namelijk dol op alles wat wielen heeft!

Zo blijkt maar weer dat de Cambridge’jes doodnormale mensen zijn! Prins George is net als elk ander driejarig jongetje geobsedeerd met alles dat rijdt. Het was al bekend dat George een speelgoedtractor heeft, maar hij wordt ook blij van vervoermiddelen als auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen. 

De toekomstige koning van Engeland bezocht Kitsilano Coast Guard Station op dag twee van de Royal Canada Tour, samen met Kate. Het koninklijke paar bewonderde een grote vrachtauto, waarna prins George al gauw ter sprake kwam. “Mijn zoon George zou dit zo leuk vinden”, zei de prins tegen Sophie Trudeau, vrouw van de premier van Canada. 

Het prinsje heeft zijn fascinatie voor vervoermiddelen niet van een vreemde. Prins William is jarenlang piloot geweest en heeft zijn liefde voor vliegtuigen ongetwijfeld doorgegeven aan zijn zoontje.  

Meer lezen over prins George?

Beeld: Getty Images
Bron

Laatste nieuws

Zie ook