Roddel: Sabia in de schulden

Sabia Boulahrouz zit flink in de financiële problemen. Althans, dat beweert Bild, wat - eerlijk is eerlijk - niet d...

Sabia Boulahrouz zit flink in de financiële problemen. Althans, dat beweert Bild, wat – eerlijk is eerlijk – niet de meest betrouwbare bron in Duitsland is. Sterker nog, zij lijken meer van Sabia’s financiële situatie (of niet bestaande situatie) te weten dan zijzelf. “Tot nu toe is mij hier niets van bekend”, reageert ze.

Van haar Dance, Dance, Dance-gage zou 5000 euro worden ingehouden en in de afgelopen zes maanden zijn er al drie vorderingen van schuldeisers bij de Hamburgse rechtbank ingediend. Bild weet het zeker: Sabia wordt achtervolgt door schuldeisers. Die achterstallige betalingen staan niet zo mooi achter haar naam, maar is het überhaupt waar? Zelf is de Duitse namelijk nogal verbaasd door deze aantijging. “Dit klopt niet.” 

Haar manager weet er in ieder geval wel een schepje bovenop te doen. Je zou denken dat zo’n persoon achter zijn klant staat, maar met de woorden “dit is onzin, maar ik weet ook niet altijd alles” maakt manager Ted Linow de situatie niet beter. Hoe dan ook, Sabia lijkt meer aan het werk te zijn dan de laatste jaren en dat is haar gegund. Schuld of geen schuld.

Lees ook:

Beeld: Instagram Bron: Telegraaf

Laatste nieuws