Yolanthe en Wesley hebben nieuws en het heeft alles te maken met Xess Xava

Yolanthe en Wesley lijken klaar voor een nieuwe stap in hun leven. Als we het blad Weekend mogen geloven zijn ze as we s...

Lees ook

Yolanthe en Wesley lijken klaar voor een nieuwe stap in hun leven. Als we het blad Weekend mogen geloven zijn ze as we speak (of eh… write) de verhuisdozen aan het inpakken want ja: het gezin verlaat Istanbul.

Uiteraard willen Wes en Yo het beste voor hun Xess Xava en bij het beste hoort niet een penthouse in Istanbul. Liever laten ze hem opgroeien in een luxe villa en dat is precies wat ze nu gaan doen. Voor een leuk bedrag à €25.000 per maand huurt het koppel een optrekje in de stad Florya, in de buurt van Istanbul. Niet alleen kan Xess daar in rust en ruimte opgroeien – en zwemles krijgen in hun eigen zwembad -, maar is Wes ook nog eens eerder bij het trainingscomplex van zijn club Galatasaray. 

Het is dus een drukke tijd voor het stel! Yolanthe is continu op reis om opnames te maken voor haar nieuwe televisieprogramma en ook Wesley is inmiddels weer volop aan het trainen voor het nieuwe voetbalseizoen. Het lijkt de verhuizing echter niet in de weg te staan. Wie weet verschijnen de eerste kiekjes binnenkort wel op Instagram?!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook