Wesley en Yolanthe ondergaan enorme transformatie

Niemand twijfelt eraan dat Wesley en Yolanthe samen oud zullen worden. Hoe dat er precies uitziet weet niemand, maar dan...

Niemand twijfelt eraan dat Wesley en Yolanthe samen oud zullen worden. Hoe dat er precies uitziet weet niemand, maar dankzij een nieuw programma van Linda de Mol krijgen we toch een idee. Wes en Yo zijn omgetoverd tot oude besjes. Je herkent ze bijna niet meer terug!

Hoewel veel huwelijken in een scheiding eindigen, hebben we er de volste vertrouwen in dat Wesley en Yolanthe het zullen redden. Over tientallen jaren genieten ze ongetwijfeld van hun pensioen op Ibiza en verwennen ze de kleinkinderen die Xess Xava ze heeft gegeven. Hoe het droomkoppel eruit zal zien op negentigjarige leeftijd wordt duidelijk door het nieuwe programma The Story Of My Life.

Wes en Yo lieten zich transformeren tot hoogbejaarden. In een preview kunnen we alvast zien hoe Wesley eruitziet. Wat een verandering! Het nieuwe programma belooft heel emotioneel te worden. In The Story Of My Life praten koppels over levensvragen zoals: hoe zie je eruit als je negentig bent? Ben je nog samen met je partner? Heb je je dromen verwezenlijkt? Wie bleken je echte vrienden te zijn? Het BN’er-koppel zal deze vragen ook beantwoorden. 

Hoe Yolanthe eruitziet als besje is nog even afwachten, dat kunnen we zien op maandag 5 september te zien op RTL 4. 

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws