Miljoenenstrop voor David en Victoria Beckham

Oeps. Een miljoenenstrop dreigt voor David en Victoria Beckham bij de verkoop van hun riante villa in Zuid-Frankrij...

Lees ook

Oeps. Een miljoenenstrop dreigt voor David en Victoria Beckham bij de verkoop van hun riante villa in Zuid-Frankrijk. Het verlies wordt geschat op zo’n 4,5 miljoen euro. Ze kunnen het missen, maar echt blij worden de  Beckhams er niet van.

Het optrekje in Zuid-Frankrijk is destijds (2003) gekocht voor zo’n 1,7 miljoen euro en staat nu voor 2,9 miljoen euro te koop. Je zou denken dat ze dan iets van winst maken, maar als je dan bedenkt dat het stel er voor bijna 6 miljoen euro aan verbouwd heeft, dan tikt het verlies aardig aan. *slik*

Het luxe landhuis in Domaine Saint-Vincent is best ‘grande’, zo’n 4.046 m². Maar dat de twee het in de verkoop gooien is niet zo gek. Ze zijn er het afgelopen jaar amper geweest. Hooguit om bij te komen van het Cannes Film Festival. 

© Getty Images

Verkoop blijkt lastig

Maar zomaar zo’n groot landhuis met 6 slaapkamers verkopen, dat gaat niet zo makkelijk. Het zou zo maar kunnen dat de twee nog moeten dalen qua prijs. En dan zit je zo op een verlies van 4,5 miljoen. Maar geld is niet het enige wat mensen ervan weerhoudt te gaan kijken in deze megavilla. Er gaan geruchten dat de oude eigenaar nog wel eens komt spoken. De man zou zelfmoord in de studeerkamer gepleegd hebben en daardoor ‘vliegt’ hij zo af en toe nog door de kamers. Hier hebben we de Becks natuurlijk niet over gehoord, dus dit lijkt onwaarschijnlijk. David en Victoria moeten nu al aardig veel op en neer reizen naar Los Angeles en Londen, dus de kans is erg groot dat een pitstop in Frankrijk daar gewoon niet meer bij past. Een bron vertelt tegen ‘Sun on Sunday’:

“Ze hebben er wel miljoenen ingestopt. Maar echt veel moeite hebben ze daarna ook niet gedaan om van het resultaat te genieten. Ze zullen waarschijnlijk niet eens gemist worden door de buren. Het is dat ze de Beckhams van televisie kennen, want anders…”

Het landhuis bevat 6 slaapkamers, 3 ontvangstkamers, 4 badkamers, ruimte voor staff, een infinity pool met prachtig uitzicht en het ligt heerlijk beschut. Maar ja, als je kan kiezen tussen LA en La France…

Bekijk ook:

Bron: Daily Mail, beeld opening: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook