Goed nieuws: Eva Jinek is niet langer vrijgezel

Na de gestrande relatie van Eva Jinek en Freek Vonk (waren ze niet leuk samen?!) is het voor Eva Jinek nu tijd om door t...

Lees ook

Na de gestrande relatie van Eva Jinek en Freek Vonk (waren ze niet leuk samen?!) is het voor Eva Jinek nu tijd om door te gaan met haar leven. De relatie met Freek leek niet te werken door hun drukke schema’s, maar dat weerhoudt haar er nu niet van om weer opnieuw te gaan daten. Het lijkt in ieder geval goed te gaan, want ze werd door Party intiem op een terras gespot met een mysterieuze man.

Het ziet ernaar uit dat Eva Jinek weer aan de man is en van de paar foto’s die gepubliceerd zijn kun je aflezen dat het er gezellig uitziet. Hoewel het niet eens zeker is of dit wel een love interest van Eva is beweert Party in ieder geval dat de presentatrice niet langer vrijgezel is. Om de kop ‘Eva Jinek hand in hand met nieuwe vriend’ kun je als lezer niet heen en eerlijk is eerlijk: het zou hartstikke leuk zijn als ze weer haar geluk in de liefde heeft gevonden.

Wat weten we tot nu toe over Eva’s mysterieuze man? Niet veel, behalve dat hij ‘piepjong’ is en geen bekende Nederlander. Dat is weer eens wat anders dan haar voormalige liefdes Freek Vonk en Bram Moszkowicz! Door die relaties leek alles breed uitgemeten te worden door de media en wie weet zit Eva daar nu helemaal niet meer op te wachten. Daarom hoef je ook niet raar op te kijken dat we niet veel over deze man te weten komen. Maar wellicht kan ze hem eens meenemen naar een rode loper evenement…?! 

Bekijk de beelden in de video hierboven.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook