Douwe Bob doet uitspraak over ‘relatie’ met 16-jarig meisje

Douwe Bob probeert van zijn vakantie in Kreta te genieten, maar toen hij eenmaal innig gespot werd met een meisje draaid...

Lees ook

Douwe Bob probeert van zijn vakantie in Kreta te genieten, maar toen hij eenmaal innig gespot werd met een meisje draaiden de roddelrubrieken overuren. Wie is die mysterieuze brunette met wie hij uitgebreid staat te zoenen in de zee? Douwe heeft daar nu zelf op gereageerd.

‘Douwe Bob verliefd onder de Griekse zon’, ‘Douwe betrapt met nieuwe liefde’: de showbizzkoppen konden afgelopen week niet op. Het ziet ernaar uit dat Douwe dus zijn geluk heeft gevonden bij een vrouw, maar de grote vraag blijft wie het nu eigenlijk is. Douwe houdt zoals altijd zijn kaken stijf op elkaar, dus dat is voor de roddelpers genoeg voer om zelf op onderzoek uit te gaan. De pijlen wezen allemaal naar ene Max, die met haar 16 jaar toch wel erg jong lijkt te zijn voor de 23-jarige zanger.

Dat is precies waar Douwe de lijn trekt. Geruchten dat hij het zou doen met een 16-jarige gaan hem veel te ver en dus heeft hij besloten om de geruchten tegen te spreken op Twitter:

Het blijft dus gissen wie het wél is.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook