Zwangere Bobbi Eden moet rust houden

Bobbi Eden is enorm geschrokken van de ziekenhuisopname. De zwangere BN'er voelde zich afgelopen vrijdag niet goed en mo...

Lees ook

Bobbi Eden is enorm geschrokken van de ziekenhuisopname. De zwangere BN’er voelde zich afgelopen vrijdag niet goed en moest naar het ziekenhuis. Inmiddels is Bobbi weer thuis, maar de opname heeft er flink ingehakt. 

“Ik had al een paar dagen last van krampjes”, legt Bobbi uit in een video voor Linda.TV. “Toen ik vrijdag bij mijn moeder was, werd de pijn toch wel heftig.” De verloskundige stuurde haar door naar het ziekenhuis. “Daar ben ik aan een monitor gelegd en zijn allemaal onderzoeken gedaan. Uiteindelijk bleek dat ik gewoon al weeën had.”

Bobbi moest een nachtje ter observatie in het ziekenhuis blijven. Gelukkig gaat het inmiddels weer goede met de BN’er en de baby. Ze is weer thuis, maar moet wel een flinke stap terug doen. De komende weken moet de blondine zoveel mogelijk rust houden van haar artsen. Ze moet zoveel mogelijk plat liggen, in de hoop dat de zwangerschap verder goed verloopt.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook