Sabia onthult schokkende details over haar relatie met Rafael

Sabia Boulahrouz heeft in de tijd dat ze samen was met Rafael van der Vaart nooit gereageerd op de roddels die in bladen...

Lees ook

Sabia Boulahrouz heeft in de tijd dat ze samen was met Rafael van der Vaart nooit gereageerd op de roddels die in bladen stonden. In een interview met het AD blikt ze nu terug op een donkere periode, met én na Rafael, waar ze ook schokkende details over hun relatie onthult. 

Zo is er volgens Sabia nooit een duidelijk moment geweest dat de relatie over is. Hij heeft de deur achter zich dicht getrokken en is nooit meer teruggekomen. “Er was niet een heel duidelijk moment dat onze relatie voorbij was. Toen Rafael tekende in Sevilla, zou ik hem achterna reizen. Hij stelde mijn komst steeds uit. Hij heeft voor zijn ouders gekozen, niet voor zijn zwangere vrouw – ja, hij en zijn ouders wisten toen al dat ik in verwachting was,” zegt de ex-voetbalvrouw tegen de krant. Sabia claimt dat het allemaal de schuld is van Rafaels schoonouders. “Het is een lieve man, maar zijn ouders hebben grote invloed op zijn keuzes.” ,,Ik dacht eerst: dit is een grap. Het komt wel goed. Maar dat kwam het niet. Dat was een heftige les.” 

Sabia vindt de situatie het ergst voor haar kinderen. Ze onthult dat haar kinderen hem op een gegeven moment zelfs papa noemden. “Hij heeft nooit samen met mij aan de kinderen uitgelegd dat het over was, ook niet telefonisch. Misschien dat Amaya en Daamin het dan hadden begrepen. In het begin zeiden ze: ‘Kun je niet papa bellen en sorry zeggen, zodat hij weer naar huis komt’?, legt Sabia uit. “Ik zal nóóit meer mijn kinderen in een situatie brengen waarin ze zomaar uit het gezinsleven gerukt kunnen worden. Dat vond ik het allerergst.

Op dit moment verlangt Sabia vooral naar een eigen appartement. Op dit moment woont ze in Hamburg, in het huis waar ze samen met Rafael woonde. ”We staan samen in het huurcontract. Eigenlijk zouden we dat moeten regelen, zodat ik ook gewoon door kan gaan met mijn leven. Maar Rafael en ik hebben nu geen contact. Ik heb ook geen contact met zijn familie,” zegt ze.

Lees ook:

Bron: Show.nl

Laatste nieuws

Zie ook