Yolanthe en Xess Xava’s kleding tijdens doop heeft emotionele betekenis

Afgelopen weekend was heel bijzonder voor de familie Sneijder-Cabau. De kleine Xess Xava werd na acht maanden gedoopt. H...

Lees ook

Afgelopen weekend was heel bijzonder voor de familie Sneijder-Cabau. De kleine Xess Xava werd na acht maanden gedoopt. Het was een prachtige ceremonie die plaatsvond op Ibiza. Alleen directe familie was aanwezig bij de doop, en zij hebben allemaal intens genoten van de dag. 

ZIEN: Xess Xava in alle stilte gedoopt op Ibiza © Instagram Wesley Sneijder

Xess is nu officieel toegetreden tot de katholieke kerk. Wesley en Yolanthe zijn van plan om hun zoon katholiek op te voeden, maar willen hem dit geloof niet opleggen. Als hij ouder is mag hij zelf bepalen waar hij in gelooft en op wat voor manier hij dat praktiseert, verklaarde Yolanthe een paar maanden geleden.

De kleine man is afgelopen zaterdag gedoopt in de San Rafael-kerk, waar Yolanthe ooit zelf ook is gedoopt. Dat maakte de dag extra emotioneel. Maar dat is niet het enige bijzondere. De kleding die Yolanthe en Xess Xava droegen tijdens de doop hebben een bijzondere betekenis. Beide outfits zijn ontworpen door Monique Désar. In het bovenstaande filmpje legt ze uit waarom de outfits zo speciaal zijn voor de familie.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook