Gossip Round-Up: week 26

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkst...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Alle huwelijksperikelen op een rij

Laten we de Gossip Round-Up beginnen met het negatieve nieuws om positief te eindigen! Het was namelijk een week vol uitersten, maar het slechte nieuws domineerde. Zo werd deze week bekend dat Jelka van Houten na zes jaar een punt achter haar huwelijk zet met Koppe Koppeschaar (zie hier). Maar niet alleen bij Jelka rommelde het, want het huwelijk van topmodel Sylvia Geersen lijkt ook niet zo lekker te lopen. Haar man reageerde daar in geheel eigen stijl op (lees hier).

Qmusic dj Wietze krijgt een baby, maar hoe gaat het nu met Mattie?

Het ziet ernaar uit dat Qmusic dj Mattie Valk zijn leven weer heeft opgepakt na het drama met de tweeling van zijn inmiddels ex-vriendin. Maar hoe gaat het nu met hem? We schreven er uitgebreid over. Inmiddels is Mattie weer aan het werk en vertelt hij dat het weer goed met hem gaat. “Het is fijn dat ik met Wietze weer lekker kan babbelen en plaatjes kan draaien.” Met Wietze gaat het meer dan uitstekend, want vandaag maakte hij in hun ochtendshow bekend dat de twaalf weken voorbij zijn en dat hij met z’n vrouw Lieke een kindje krijgt. Hij vertelt dat hij het niet geloofde en nog steeds niet, maar toch van harte, Wietze!

Roxeanne en haar plastische chirurgie

In de nieuwste Beau Monde vertelt Roxeanne openhartig over onzekerheden en dingen die ze wel én niet zo mooi vindt aan zichzelf. Zo vertelde ze dat je de natuur best een handje mag helpen als je niet tevreden bent. Roxeanne zelf was bijvoorbeeld niet te spreken over haar borsten en lippen… Maar hoe gaat het verder met Roxeanne? Ze trad op zonder broer Dré op de verjaardag van haar overleden vader, maar geeft wel toe dat ze nog niet echt de tijd heeft gehad om zijn dood te verwerken sinds hij overleed in 2004. “Wij als geen zin hebben nog geen seconde gehad om te rouwen”, schrijft Telegraaf op. “Ik ben heel erg op zoek naar hem, dat merk ik echt.”

Yolanthe in de rechtbank

Yolanthe stond deze week tegenover haar zus Rebecca in de rechtbank van Amsterdam. Het is je vast niet ontgaan dat er al tijden een hevige familieruzie gaande is. Rebecca is niet tevreden over de verdeling van de erfenis van hun overleden vader Xavier en de situatie is inmiddels zo erg geworden dat de twee het in de rechtbank moeten uitvechten. Na vijf uur is er een regeling getroffen tussen de ruziënde zussen. Hopelijk wordt hun relatie nu ook beter, maar dat is nog maar de vraag…

De babybump van Anna Drijver

Na het vrolijke nieuws dat Wietze vader wordt hebben er is nog meer mooi nieuws om de Gossip Round-Up af te sluiten. Anna Drijver heeft namelijk haar prachtige babybump laten zien tijdens de uitreiking van de derde editie van het Vogue boek! We kunnen niet vertellen hoe lang Anna zwanger is en wanneer ze is uitgerekend, want dat houdt ze samen met vriend Benja Bruijning goed geheim.

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook