Dit is het schokkende geheim achter een goede relatie

Heb je altijd al willen weten wat het geheim is achter een goede relatie en wil je weten hoe sommige mensen het al 25 ja...

Lees ook

Heb je altijd al willen weten wat het geheim is achter een goede relatie en wil je weten hoe sommige mensen het al 25 jaar met elkaar volhouden? Volgens onderzoeksbureau NCBI staat of valt het met gewichtstoename. Echt!

Samen lekker uit eten gaan en avondjes Netflixen met een handje pinda’s erbij zorgen in sommige huwelijken ervoor dat zowel de man als de vrouw een paar kilootjes aankomt. Maar wist je dat dit helemaal niet zo slecht is? Alhoewel, laten we het zo brengen: het is niet slecht voor je huwelijk.

Volgens het onderzoek komen mensen die tevreden zijn met hun huwelijk (vaak) aan. De reden hiervoor? Zij voelen zich écht op hun gemak bij elkaar, waardoor ze geen rem voelen om minder te eten en op gewicht te blijven. Op gewicht blijven betekent volgens de resultaten dat je de wens hebt om nieuwe partner aan te trekken. Dat laatste hoeft uiteraard niet zo te zijn, maar blijkbaar is samen lekker eten zonder op de porties te letten een groot succes voor veel koppels.

Weten we dat ook weer!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook