Yolanthe deelt fantastisch nieuws met haar volgers

Is dit de reden waarom Yolanthe niet bij de 32ste verjaardag van hubby Wesley kon zijn? Op Instagram onthult ze namelijk...

Lees ook

Is dit de reden waarom Yolanthe niet bij de 32ste verjaardag van hubby Wesley kon zijn? Op Instagram onthult ze namelijk fantastisch nieuws: Yo werkt aan een nieuw televisieprogramma!

De Instagram volgers van Yolanthe kregen de scoop als eerste, want daar plaatste ze het nieuws. In eerste instantie zie je dat ze een foto van een idyllische straat heeft gepost, maar pas als je het bijschrift leest weet je waarom Yo het plaatst. Ze laat weten dat ze een ‘exciting day’ heeft en als je de hashtag ziet weet je wat er aan de hand is: #FilmingForMyNewTvShow! Wat? Hoe leuk! Ze werkt aan een nieuw programma. Iedereen die haar kent weet hoe dol ze is op haar werk voor de televisie en het ziet ernaar uit dat ze dat werk weer flink gaat oppakken.

Exciting day! #FilmingForMyNewTvShow ???

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

Maar wat voor programma krijgt Yolanthe? Wordt het een realityprogramma? Gaat ze reizen? Heeft het met haar sieraden te maken? Wordt het toch acteren? Is het voor de Nederlandse televisie? Op dat antwoord moeten we helaas nog even wachten.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook